Vi söker medarbetare

Vi söker erfarna ventilationsmontörer

Har du erfarenhet som ventilationsmontör? Och gillar att arbeta självständigt?  Då borde du söka arbete hos oss!

Ventab är Västsveriges största ventilationsföretag med drygt 80 anställda, varav 40 arbetar som montörer. Just nu befinner vi oss i en expansiv fas där vi behöver stärka upp vårt team med fler duktiga montörer på ventilationssidan.

Vi är i behov av någon som arbetat några år i yrket och inte räds för att arbeta självständigt då och då i vissa projekt. Huvudkontoret ligger i Sisjön men som montör är arbetsplatsen flytande beroende på vilka uppdrag vi har.

På Ventab strävar vi alltid efter att ge våra medarbetare en stimulerande arbetsmiljö som ger utrymme för alla att utvecklas. Vi tror också på mångfald och strävar efter en jämställd arbetsplats.

Om du har frågor, eller skicka in en ansökan, hör av dig till

Jonas Fridmar, 0709-62 76 09
jonas@ventab.se

 

Vi söker också styrtekniker, systemintegratörer, produktionsledare

Ventab Styr är en ledande aktör i Västsverige inom fastighetsautomation.
Vi befinner oss just nu i en expansiv fas och söker flera nya medarbetare till vårt team i Göteborg.

Vi söker nu flera styrtekniker. Som styrtekniker har du ansvar för konstruktion, projektering, programmering av PLC, driftsättning av styrsystem och HMI. Du ser också till att installation av styrsystemen blir rätt utfört.

I dina arbetsuppgifter kan det också ingå att driva mindre projekt.

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom branschen och får gärna ha god kunskap om driftsättning av styrsystem. Erfarenhet från konsultbranschen är också ett plus.

Vi söker också systemintegratörer. Du bör har erfarenhet från styr- och reglerbranschen och ha arbetat med SCADA-system tidigare. Erfarenhet från Citect eller Ifix är meriterande.

Till vårt team letar vi också efter Västsveriges bästa produktionsledare.
Som ledare innebär det bland annat att du är ansvarig för vår installationspersonal ute på arbetsplatserna. Du ser till  att vi utnyttjar resurser på effektivt sätt och att arbetet blir utfört på rätt sätt och inom rätt tid. Du samarbetar nära våra projektledare och tekniker.
Som produktionsledare är det en viktigt att du har goda ledaregenskaper (gärna dokumenterad) och har vana av elinstallationer.

Till alla våra tjänster söker vi personer som är ansvarstagande, noggranna och serviceinriktade och gillar att arbeta i ett dynamisk team.
Dina personliga egenskaper är också något vi värderar högt.

 

Vårt huvudkontor är beläget i Sisjön, men din arbetsplats kommer vara i hela Göteborgsregionen.
Intresserad?

Skicka din ansökan, eller frågor till Peter Delwér, Peter@ventab.se  031-868985

skeppsbroplatsen3