Sedan den 6 april 2021 har Marie Sjölander, 51, axlat den helt nya rollen som projektadministratör- och controller på Ventab. Marie kommer närmast från bankvärlden och ser fram emot att få bli en del av en ny bransch.

Hur känns det att kliva in i rollen som projektadminstratör- och controller för Ventab?

– Det känns verkligen jätteroligt! Jag har jobbat 30 år inom bankvärlden, och kommer senast från Danske Bank, så detta är en helt ny bransch för mig – vilket såklart innebär en hel del nytt. Men det känns jättebra att få vara en del av Ventab, det är ett väldigt familjärt företag med en otroligt god stämning.

Vad gör du i din nya roll?

– I min roll som projektadministratör- och controller håller jag just nu på med massa olika saker. Bland annat jobbar jag med de olika projekten tillsammans med projektledarna för respektive projekt och sköter fakturering och bokföring. Det här är en helt ny tjänst som jag tillträder, så vi håller på att forma och fylla den just nu. Att jag får vara en del av att forma rollen på bästa sätt känns väldigt bra!

När Marie inte jobbar umgås hon gärna med familj och vänner, hon är gift och har två barn och spenderar gärna tid på att resa, något som fått sättas på paus just nu. Hon trivs i miljöer där det händer mycket, vilket hon ser fram emot i sin nya roll.

– Jag gillar ordning och reda, men det får gärna hända många saker samtidigt. Jag trivs med ett högt tempo där det är fullt ös, avslutar Marie.