Ventilationsföretaget Ventab i Göteborg fortsätter att öka lönsamheten. 2019 blev ännu ett rekordår – med ett vinstresultat på 22 miljoner.
– Resultatet är en följd av flera stora och bra affärer samt en satsning på ett effektiviserat arbetssätt, säger Hillevi Skötte VD på Ventab i Göteborg AB.  

Med flera nya större projekt och nya medarbetare stängde Ventab sitt räkenskapsår sista augusti med en omsättning på dryga 275 miljoner. Det är en ökning med över 10 procent mot föregående år.
– Under året som gått har våra projekt blivit allt mer komplexa och vi har därmed utvecklat vårt arbetssätt med nya roller. Vi har satsat på att alla projekt ska vara bemannade av minst en produktionsledare som arbetar som en länk mellan projektledaren och beställaren. Våra team har därmed blivit starkare och vi arbetar mer effektivt, säger Hillevi.

Ventab har under året arbetat med större projekt som Kärråkra i Hässleholm, NÄL i Trollhättan samt Humanisten och SKF:s nya huvudkontor i Göteborg.
– Kärråkra är ett projekt vi är mycket stolta över, där vi tillsammans med Eitech och Kungälvs Rör har utfört alla installationer i ett tätt samarbete. Både i planering och produktion, säger Hillevi.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Hillevi Skötte, VD Ventab i Göteborg AB, 031-86 89 87, hillevi@ventab.se