Ventab har tillsammans med Fyrkanten tecknat avtal med NCC för att installera ventilationssystem på det nya jubileumshotellet Liseberg Grand Curiosa Hotel. För Ventab och Fyrkanten blir det ett stort samverkansprojekt som ska pågå fram till 2023 och totalt kommer att omsätta 60 miljoner kronor.

Lisebergs nya upplevelsehotell kommer att bli drygt 30 000 kvadratmeter stort och bygget väntas stå klart under 2023 – då Liseberg fyller 100 år. Hotellet, som kommer få namnet Liseberg Grand Curiosa Hotel, är ett av Lisebergs jubileumsprojekt.

– Det blir ett projekt med stark tematisering vilket gör att vi alla måste tänka utanför boxen för att kunna medverka i att skapa en upplevelse och stämning för alla som kommer för att besöka hotellet. För oss handlar det framförallt om att anpassa våra installationer så att de inte stör tematiseringen, säger Hillevi Skötte, VD på Ventab.

Ventab kommer att arbeta tillsammans med Fyrkanten Ventilation från Lidköping. Projektchef är Ventabs VD Hillevi Skötte, projektledare är Roger Erkenborn på Fyrkanten och produktionsledare är Terje Olausson från Ventab.

– Det är fantastiskt roligt att få vara med och förstärka Göteborgs utveckling som turist- och eventstad. Dessutom är det extra roligt att det är just Liseberg, parken känns viktig och ligger många göteborgare varmt om hjärtat, säger Hillevi.

Foto: Liseberg

 För ytterligare information, vänligen kontakta:
Hillevi Skötte, VD Ventab i Göteborg AB, 031-86 89 87, hillevi@ventab.se
Roger Erkenborn, VD Fyrkantens Ventilation AB, 0510–86694, roger.erkenborn@fyrkanten.se