Ventab rekryterar Thomas Johansson som ny projektledare för ventilation. Thomas kommer senast från finska Caverion och ska initialt ansvara för uppdragen för Tingstadstunneln och Sävenäs tågdepå.

– Med sin breda branschkännedom kommer Thomas stärka vårt ventilationserbjudande, inte minst inom infrastruktur, berättar Martin Persson, VD för Ventab Göteborg.

Thomas kommer senast från finska Caverion, där han arbetade med rör och ventilation. Innan dess var han hos TFIP, där han jobbade off-shore i Sydkorea och USA. Med tidigare erfarenhet som projektör för Västlänken samt beställare för Trafikverket blir Thomas ett starkt tillskott som stärker Ventabs kompetens inom infrastruktur.

– Det ska bli kul att få sätta i gång och lära känna nya kollegor och kunder. Jag ser fram emot att vara en del av projekten från start och att bidra med min erfarenhet. Eftersom jag har varit på båda sidorna, beställare och leverantör, hoppas jag kunna bidra till att utveckla erbjudandet, säger Thomas Johansson.

Kommer ansvara över infrastrukturprojekt

Initialt kommer Thomas att projektleda uppdragen för Tingstadstunneln och Sävenäs tågdepå. Tingstadstunneln är en av Sveriges viktigaste förbindelser, och Ventab är en del av restaureringen av tunneln. Sävenäs tågdepå ska byggas ut med två spår och där är Ventabs uppdrag att installera ventilation, styr och rör.

Thomas Johansson, ny projektledare för Vent.