Om oss

Vi kan inomhusklimat. Det har vi kunnat ända sedan 1977 och vår gedigna historia är något vi är stolta över samtidigt som vi alltid blickar framåt. Som en av de största och mest erfarna aktörerna inom ventilation och fastighetsautomation i Västsverige vill vi alltid ligga i framkant med innovativa lösningar.Vi är Ventab och vi ska fortsätta vara det erfarna och trygga valet för våra kunder.

Vi på Ventab är gärna med dig på hela resan  från start till mål – från det tidiga idéstadiet till färdigt projekt. Vi behärskar alla led i processen som till exempel projektering, installation, systemintegration, driftsättning, injustering, driftsoptimering och efterföljande service.Genom våra bolag Ventab i Göteborg AB och Ventab Styr kan vi erbjuda lösningar inom både ventilation, fastighetsautomation och energioptimering. Det innebär också att vi kan erbjuda en helhet och resursbredd som är unik till våra kunder.

Ventab riktar sig brett och vi har kunder på flera olika områden, bland annat byggföretag, fastighetsägare, kommun, landsting, industri och byggledningsföretag. Vi har en mångårig erfarenhet av att driva större projekt och ett flertal av dessa pågående projekt är av samverkanstyp.Vi leder också hela installationsentrepenader även innefattande VS och el.

Ventab i Göteborg AB och Ventab Styr omsätter idag omkring 300 miljoner kronor och vi har idag drygt 80 anställda, vilket gör oss till ett av de största företagen i branschen i Västsverige.

Ventab är ISO-certifierade inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.