Ventab projekt - Skytteskolan
PROJEKT

Skytteskolan

Göteborg
PLATS: Göteborg
TYP: Skola
BYGGTID:  2020 - 2022
BESTÄLLARE: Byggdialog
KOSTNAD: milj
ENTREPRENADFORM: Totalentreprenad i samverkan

Göteborgs stad behöver bygga fler skolor för att tillgodose kommande elevökning. Därför planeras fyra nya skolor att byggas i västra Göteborg under de närmaste åren. Ventab och Ventab Styr är en del av satsningen och först ut är Skytteskolan i Högsbo följt av Robertshöjdsskolan i Härlanda. Därefter blir det ytterligare två skolor i västra Göteborg.

I projektet arbetar vi med strategisk partnering. Vi på Ventab ser stora fördelar med arbetsformen då det ger oss chans att vara med och påverka i ett tidigt skede, vilket nästan alltid leder till ett effektivare arbete och bättre slutresultat.

Arbetet är i projekteringsstadie och produktionen påbörjas under våren 2020. Skytteskolan planeras att stå färdig våren 2022.

Fanny Hedberg
Kontakta Fanny Hedberg
för mer info om projektet
Isak Ferm
Kontakta Isak Ferm
för mer info om projektet

Om företagen

Vi kan inomhusklimat. Det har vi kunnat ända sedan 1977 och vår gedigna historia är något vi är stolta över samtidigt som vi alltid blickar framåt. Ventab Styr AB och Ventab i Göteborg AB omsätter idag omkring 300 miljoner kronor och har drygt 80 anställda. Det gör oss till ett av de största aktörerna i branschen i Västsverige.
 

KONTAKT

Datavägen 21B
436 32 ASKIM
031-86 89 80
info@ventab.se
LinkedIn